image

Vineri, 08/08/2014 echipele de implementare a proiectului ”Noi şanse de ocupare pentru persoanele vulnerabile”, u(POSDRU/165/6.2/S/142864) din cadrul Asociatiei Psihologi;lor Gorjeni si Asociaţiei pentru Incluziune şi Dezvoltare Socială Gorj s-au deplasat în satul Ceauru din comuna Băleşti, judeţul Gorj, unde a avut loc o întâlnire cu membrii din comunitatea romă.

La această întrunire au fost prezenţi circa 30 de persoane, cărora le-au fost prezentate informaţii despre obiectivele, scopul proiectului, finanţator, grupul ţintă, programele de formare şi de iniţiere, care urmează a fi desfăşurate în judeţul Gorj, condiţiile de înscriere la programe, beneficiile pe care le au cursanţii la absolvirea acestor programe.

De asemenea, celor doritori li s-au înmânat formularele de înscriere în proiect, iar experţii-grup ţintă i-au ajutat să le completeze. În continuare s-a stabilit dată până când se poate finaliza completarea dosarului de înscriere, cu celelate documente (acte studiu, acte civile, etc), aceştia fiind aşteptaţi la sediul proiectului din Tg. Jiu, str. Tudor Vladimirescu, nr.36, cam.1 si la sediul Asociaţiei pentru Incluziune şi Dezvoltare Socială Gorj.